Recensies

Eerdere recensies

Dank

5,0 rating
02/07/2020

Gelukkig gaat het langzaam beter met mij. Ik heb veel gehad aan onze laatste sessie. Dankbaar dat jij mij vertelde niet weg te lopen. Het is nu een moment om hierin verder te komen. In mijn kracht. Dit is een kans.
Ik ga de goede kant op. Dankjewel voor je helderheid en volle aanwezigheid.

A.

Fijne begeleiding

5,0 rating
09/03/2020

Wilde je nog vertellen dat we ontzettend blij zijn met je fijne begeleiding! Je bent een bijzonder en mooi mens. Liefs

Anoniem

Autonomie

5,0 rating
09/03/2020

Dank je wel Selma! Jij bent de eerste, die tegen mij heeft gezegd, dat mijn drang naar autonomie er mag zijn en mijn pure eigen gevoel niet ten koste mag gaan van wat ‘iedereen’ van je verwacht.
Dan ben ik in mijn werk verantwoordelijk voor een paar honderd mensen. Maar jij bent de eerste die mij vertelt dat ik mag zijn wie ik voel dat ik ben.

Anoniem

Op mijn gemak.

4,0 rating
09/03/2020

Dank voor de sessie. Ik voelde mij meteen op mn gemak en in een veilige setting kon ik vrijuit mn verhaal doen.

Anoniem

Spiegel en vertaler

5,0 rating
11/02/2020

Selma is een zeer krachtige, lieve en directe vrouw. Mijn man en ik komen samen bij haar maar ook allebei apart. Ze kan heel goed luisteren en dit vertalen naar een taal die wij allebei spreken. Zelf lukt het ons niet altijd even goed om duidelijk te communiceren dus dat leren we nu. We ontdekken wie we samen als getrouwd stel zijn maar ook als individu. Wat ik ook prettig vind is dat Selma haar behandeling soms ondersteunt en kracht geeft met kristallen en etherische oliën, maar wel lekker down to earth is. Inmiddels zijn 2 vriendinnen van mij ook naar Selma gegaan en ook zij zijn zeer te spreken over de manier van werken. Na elke sessie borrelt mijn hoofd van nieuwe ideeën en denkrichtingen om dingen in mijn leven aan te pakken. Ja ik gun iedereen een sessie (of meerdere) bij Selma!

Els

Cooping strategien

5,0 rating
06/02/2020

Het afgelopen half jaar stond voor mij in het teken van groei en bewustwording. Dichter bij mijn authentieke ik komen en bewust worden van mijn cooping strategieën en deze doorbreken. Hele mooie en voor mij belangrijke thema’s.
Tijdens mijn eerste afspraak met Selma zat ik daar in blinde paniek. Ik zat tot de max in mijn cooping; in mijn relatie was veel verwarring, op werk verliep het rommelig en ik voelde me uitgeput van alle ballen die ik al jaren in de lucht houd, druk bezig met van alles voor iedereen doen om maar aardig gevonden te worden. Ik voelde me op dat moment bijna kopje onder gaan.
Selma doorzag ontzettend goed wat er speelde en bracht de situatie gelijk overzichtelijk in beeld. Dat voelde als een verademing. Haar duidelijke aanpak gaf inzicht, houvast en richting in deze voor mij ‘blurry’ periode. Ook merkte zij op dat ik wel eens een hsp kon zijn (high sensitive person). Ik zag mijn gevoeligheid altijd als iets zwaks en probeerde al jaren minder gevoelig te zijn en meer rationeel en sterk te doen. Nadat Selma mij hierop attent heeft gemaakt heb ik verschillende boeken gelezen die voor mij zoveel duidelijk maakte. Veel viel op zijn plek en in plaats van mij hiertegen te verzetten voelde ik me blij, rustig en dankbaar. Selma heeft me goede en bruikbare tips gegeven om deze eigenschap positief in te zetten.
Na de eerste afspraak volgde nog een aantal. Keer op keer hele fijne en warme gesprekken waar Selma haar kwaliteiten inzette om mij richting en inzichten te geven in bepaalde situaties, mijn gedrag en mijn cooping strategie. Selma windt er geen doekjes om en confronteerde mij een aantal keer heel duidelijk met wat ik aan het doen ben. Dit heeft mij geholpen om steeds meer vanuit mijn authentieke volwassen ik te leven. En vanuit dat perspectief op situaties te reageren, stappen te maken in mijn carrière, confrontaties aan te gaan en keuzes te maken.
Naast dat het mij dichter bij mezelf heeft gebracht, heeft het mij meer rust, zelfvertrouwen, liefde en creativiteit gegeven. Dank je wel Selma!

Jolien

Mijzelf

5,0 rating
29/01/2020

Ik kwam bij selma om erachter te komen wie is Monique? Waar staat zij in het leven. Ik heb heel veel geleerd ik ben prima zoals ik ben, heb mijzelf leren accepteren, heb geleerd dat er mensen zijn die van mij houden.kortom ik sta veel sterker en zelfverzekerder in het leven.

Monique

Dankjewel

5,0 rating
28/01/2020

Hi Selma, wat ben jij toch fantastisch! Wist ik natuurlijk al, maar mijn man leek wel een heel anders mens joh. We hebben een super goed gesprek gehad

-C-

Steun

4,0 rating
24/01/2020

Selma is een veelzijdige en vaardige therapeute. Selma voelt tijdens de gesprekken haarfijn aan waar je behoefte ligt en schakelt tussen vele stijlen. Door haar coachende en krachtige stijl heb ik veel steun aan haar sessies gehad. Ontzettend inspirerend en veel kunnen leren! Ontzettend bedankt Selma!

Anoniem

Burnout nr. 2 (Individuele therapie)

5,0 rating
21/01/2020

Daar was hij dan, burnout nr 2. Dat wilde ik niet geloven want dat kan me toch geen tweede keer gebeuren? En het is zo niet vergelijkbaar met de 1e keer. Selma zei het me en ik dacht; ik weet niet of ik het daar nu wel mee eens ben. Inmiddels een jaar later, nu beetje bij beetje minder sessies nodig, ben ik blij dat ik voor Selma heb mogen kiezen. Het kiezen voor Selma staat voor mij gelijk aan het kiezen voor mijzelf. Door wie zij is, hoe zij haar sessies uitvoert en vooral hoe respectvol ik in mijn waarde ben gelaten en hoe ik de tijd heb kunnen nemen om per onderwerp, gebeurtenis en “de systemen” het e.e.a. op en aan te pakken. Nu ben ik zoveel stappen verder en ben mij o.a. bewust dat mijn copingmechanisme zo sterk is ontwikkeld dat ik nu elke dag aan de slag wil gaan met wat ik voel, niet alleen en allemaal vanuit het logische hoofd, maar vanuit het hart. Ik ben er nog niet helemaal, maar vele stappen verder. Naar mijn ervaring is Selma een enorm goede therapeute en voor mij echt anders dan andere therapeuten/psychologen (ik heb er verschillende mogen meemaken). Een spiegel heeft ze mij voorgehouden, maar nooit een dwingend advies. Neem de tijd en verdere fijne tips/methoden heeft ze mij gegeven, kijk maar of je daar wat mee kunt. En voor een perfectionistisch, veeleisend van mijzelf en controle type mens dat ik ben was deze aanpak de juiste en een verademing. Want lukte iets mij even niet, dan voelde ik mij voor het eerst niet vreselijk schuldig tegenover iemand anders, Selma, noch mijzelf. Ik kan nog veel langer doorgaan over mijn ervaring met Selma of over hoe geweldig ik haar vind maar kom je via via bij haar of heb je haar gevonden op het internet, weet dat dat niet voor niets is en gun jezelf Selma als luisterend oor, adviseur en je volgende stap in het leven namelijk; kiezen voor jezelf!

Anoniem

inzicht in familierelaties

5,0 rating
21/10/2019

Dankzij Selma heb ik inzicht in familierelaties gehad en daar vanaf de eerste sessie gebruik gemaakt.
Het heeft mij sterker gemaakt, dank Selma voor dit inzicht.
Uiteindelijk hebben alle partijen hier baat bij.
Inmiddels is de breuk in ons gezin hersteld en kunnen we onze kleinkind weer zien.
Nogmaals bedankt voor het luisterend oor en je adviezen.

Yvonne

nieuwe inzichten, inspiratie en energie

5,0 rating
19/06/2019

Selma beschikt over de gave om je te laten durven spreken vanaf de eerste minuut van kennismaking. Alsof je je verhaal vertelt aan je beste maatje maar met de toevoeging van zeer professionele feedback en analyses waardoor je altijd nieuwe en frisse inzichten krijgt. Selma, bedankt voor alles.

Maurice

Ademen

5,0 rating
05/06/2019

Beste Selma, dank voor onze gesprekken. Je pakt een probleem op verschillende manieren aan. Zo kan ik nu weer vrijuit ademen. Je geeft duidelijk inzicht in bepaalde structuren.

Maeike

thuis komen

5,0 rating
06/05/2019

selma is een warm mens en je voelt je thuis zodra je bij haar binnen stapt. ze begrijpt je en helpt je de stappen te zetten die je nog niet durfde te nemen of nog niet hebt gedaan.
dank je wel je bent een fijn mens

A dijkstra

Selma for President!

5,0 rating
21/03/2019

Selma weet je op een fijne manier te begeleiden om je eigen stem en manier in een proces te vinden. Ze is concreet en duidelijk en boekt daarom snelle resultaten. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

Anne

Is t iets van mij?

5,0 rating
19/03/2019

Wat een ander mens ben ik geworden. Na een aantal sessies bij jou. In mn kracht gezet en geleerd mn waardes op een rijtje te houden. Trots kunnen zijn op mijzelf en kunnen houden van mijzelf. Geleerd minder te piekeren en mij niet/minder druk te maken over waar ik toch geen invloed op heb.
Heel erg waardevol! Als ik minder in mn kracht sta, weet ik wie ik dan bel! Dankjewel voor alles!

Shanna

Het komt goed.

5,0 rating
08/03/2019

Wat een goed uurtje weer bij jou Selma. De rit naar huis zag er heel anders uit. Ik voel dat het allemaal op zijn plek gaat vallen, wat dat ook zal zijn! Een goed gevoel.

A.

Dank

5,0 rating
08/03/2019

Nogmaals dank voor alle sessies alleen en samen. Je hebt ons echt de weg laten zien om te bewandelen. Dankjewel.

Anoniem

Inzicht in mijn dochter van 3

5,0 rating
21/02/2019

Heel erg bedankt voor vandaag. Ik vond het leerzaam en interessant! We gaan er mee aan de slag!

L.

Lieve Selma

5,0 rating
21/12/2018

Ik vond dat je mij heel veel hebt geleerd. Ik kan nu praten over mijn gevoelens. je was heel lief en hebt mij echt geholpen.

Nika (9 jaar)

A journey to Me

5,0 rating
18/12/2018

I started my journey with Selma as a lost soul. I had no idea who I was or who I am becoming everyday. I was also unpleased with all aspects of myself, and would always doubt my own intentions no matter how good they were. Selma’s approach was not to judge at all, she instead tried very hard and understood my background, upbringing, culture and my social relations. That helped me to identify where I fit it into the different social groups I am involved in and be open to accept who I was in them. Becoming clearer and more aware of who I actually are, and very self reflective on what I am evolving into is something Selma helped me with very fundamentally. During my time with Selma, I went through a very rough breakup as well, and that of course triggered many of the “old me” emotions, I however felt always safe and secure with Selma’s help and that support she gave me was instrumental for me to not deviate from the path I have taken. Almost a year later, I am now happily in a relationship and have become very much in love with myself, (in a non-narcissistic way of course 🙂 ). I am very grateful to you Selma, I appreciate your efforts and it is an absolute pleasure to have been a cliënt of yours. With all my heart and love, Thank You!
– T

T

Straight to the point

5,0 rating
17/12/2018

Ik zat behoorlijk in de knoop met mijzelf toen ik bij Selma begon met therapie, zij wist op een directe manier hulp te bieden. Ze bood mij elke sessie concrete handvatten waar ik mee aan de slag kon en gaf ook veel visuele voorbeelden die mij erg hebben geholpen.
Verder waren de gesprekken erg ontspannen en was de sfeer altijd goed.
Ik zou iedereen die met problemen kampt of het gevoel heeft het overzicht even kwijt te zijn aanraden een keer in gesprek te gaan met Selma. Mij heeft het iniedergeval enorm geholpen!

Mauk Reijnen

Perfecte therapeute

5,0 rating
05/12/2018

Zo blij dat ik ooit voor deze vrouw heb gekozen.De keuze heb gemaakt hulp te zoeken op een moment dat je er zelf even niet uitkomt. Selma is heel laagdrempelig en ik voelde me meteen op mn gemak bij haar. Zoveel steun aan haar, heb al veel overwonnen en dit had ik niet zonder haar gekund. Ik zou iedereen haar aanraden. Schroom je niet, je zult er geen spijt van krijgen…
Dankjewel tot dusver Selma ?

Debby

Betrokken met veel kennis! Zeer tevreden!

5,0 rating
11/05/2018

Selma is een zeer waardevolle, intelligente en betrokken therapeut met veel ervaring en kennis. Ze luisterd rustig en goed, overziet het hele plaatje en blijft ten alle tijde uit het oordeel om mij verder te helpen. Stap voor stap steeds helderder en duidelijker. Met een duidelijke opbouw in de therapie. Ik kwam bij haar midden in Burn-out. Inmiddels ben ik weer aan het werk. Met een stevige basis, zelfwaardering en meer fun in het leven. (Ondanks de pieken en dalen, of dankzij). 🙂
Dankjewel Selma ?

Anoniem

Beste therapeut!

5,0 rating
09/05/2018

Begonnen als relatietherapeut maar uiteindelijk alleen verder gegaan. Selma heeft mij geholpen mijzelf terug te vinden. Op mijzelf te bouwen en te vertrouwen dat ik het alleen wel aankan. Ik heb zoveel geleerd en kan zeggen dat ik trots op mezelf ben! Met mijn grote dank aan Selma!!

Anoniem

Eerlijk, oprecht, duidelijk TOP!!!

5,0 rating
08/03/2018

Vanaf eerste gesprek was het, gelijk super vrouw zij kan mij helpen. Zonder poeha gewoon zo t is. Super sessies. Er is veel gebeurt in korte tijd, door onze gesprekken voel ik me sterker en kan ik alles weer beter hebben en laten voor wat het is. Maar ook zeker mee omgaan en dit is ERG fijn.
Selma thx

Judith

Sparringspartner

5,0 rating
04/03/2018

De eerste sessie was wat onwennig, maar in de latere sessies altijd met een goed gevoel naar huis gegaan. De sessies vliegen voorbij. Het voelt vaak als sparren, maar ze komt, door haar systeembenadering, altijd tot de kern. Dat levert praktische handvatten en rust op waar ik mee verder kan, zowel op individuele basis als in het gezin. Ik kan Selma van harte aanbevelen.

Anoniem

Relatietherapie

5,0 rating
22/02/2018

Vanaf de eerste sessie was er een goed gevoel met Selma. Een non-nonsense aanpak met goeie inzichten en praktische handvaten om mee verder te kunnen. Ben erg onder de indruk van haar werkwijze en zou haar zeker aanbevelen !

Anoniem

Relatietherapie

5,0 rating
21/02/2018

Door de sessies relatietherapie met Selma hebben wij een goed inzicht gekregen in ons handelen naar elkaar en wat dit doet in je relatie. Selma stelt de juiste vragen om jezelf, maar ook elkaar beter te begrijpen. Ze heeft ons weer nader tot elkaar gebracht en zien de toekomst weer positief tegemoet.

Anoniem

Systeemtherapie m.b.v Selma

5,0 rating
19/02/2018

Meteen een geweldige klik. Ik had dit jaren eerder moeten doen. En dan blijkt dat de hulp die je krijgt ook nog eens helpt. Ik kan iedereen Selma aanraden. Echt vakmanschap.

Debby

Super

5,0 rating
16/02/2018

Selma is een hele fijne coach die echt naar je luistert en tijd voor je neemt. Ik voelde me na de eerste ontmoeting gelijk prettig bij haar.
Ze heeft zo een goed inzicht en geeft super goed advies en laat je ook echt nadenken over dingen. Ik ben heel erg blij dat ze mij heeft kunnen helpen!

Anoniem

Een geweldige vrouw met de juiste aanpak

5,0 rating
16/02/2018

Bij Selma heb ik geleerd dat ik mezelf mag zijn. Door haar tips, innerlijke rust en haar betrokkenheid bij mij als client voelde ik me bij elke sessie weer sterker worden.
Ik kan nu oprecht zeggen dat ik gelukkig ben met mezelf!

Anoniem

tevreden

5,0 rating
16/02/2018

Ik ben erg tevreden over selma. geeft goede inzichten, tips en innerlijke rust. En ze helpt je eigenwaarde terug te vinden. ik voelde me meteen op me gemak. En ga er keer op keer een stuk sterker de deur uit.

anoniem

Agressietherapie

5,0 rating
16/02/2018

Ik kwam bij selma toen ik 17 jaar oud was. Ik was altijd op straat, werd van school getrapt, gebruikte veel drugs (wiet en hasj), en gebruikte heel snel mijn vuisten als iemand me alleen al verkeerd aankeek. Na een aantal sessies merkte ik en selma al veranderingen, ik werd rustiger en minder agressief, ook gebruik ik nu geen drugs meer en ben ik serieuzer bezig met school. Selma heeft mij zeer goed geholpen het rechte pad op te gaan door uit te zoeken waar het probleem vandaan kwam en daar iets aan te doen. Ik wil haar enorm bedanken, omdat de hulp die selma mij gaf mijn leven heeft veranderd.

Jordi

Zeer waardevol

5,0 rating
01/12/2017

Selma heeft mij direct telefonisch geholpen. Het waren niet alleen woorden, hier zat een daadkracht achter, een werkelijke intentie en mooie energie. Ik was op zoek gegaan naar hulp vanwege een onverwachtse mogelijke scheiding na meer dan 30 jaar samen zijn. Mijn wereld was ingestort. Bijna een jaar na dato kan ik alleen mijn dankbaarheid uitspreken. Van uit elkaar gaan naar samen anders en gelukkig verder. Selma is direct, praktisch, betrokken, ontzettend helder, werkt doelgericht, probeert je bewust te maken. Ze is een warme gesprekspartner waarbij jezelf mag zijn. Voor mij een zeer waardevolle steun als persoon en als therapeut in deze moeilijke fase van mijn leven.

Vivienne

Betrokkenheid zonder franje

5,0 rating
14/11/2017

Wij geven onze gezinservaringen met Selma als therapeute de volgende kernwaarden mee:
waarnemend zonder oordeel, integer, steunend, bemoedigend, direct en scherpzinnig, betrokkenheid zonder franje, verbanden leggend en intuitief
Selma, namens ons hartelijk dank voor jouw inzet!

SaThoMa

De Beste!

5,0 rating
14/11/2017

Bij Selma terecht gekomen omdat we op zoek waren naar een goede relatietherapeut. Selma was de enige die ons direct aansprak en dit is ook meer dan waargemaakt. We zijn Selma ontzettend dankbaar dat ze in ons leven is gekomen. Het voelde direct vertrouwd! Ze is iemand die nooit oordeelt, begripvol is, humor heeft en echt kijkt naar jou als persoon. Wanneer het nodig is weet ze ook een spiegel voor te houden wat soms best confronterend kan zijn maar erg welkom en leerzaam. De sessies zijn zowel individueel als samen en wat we erg fijn vinden is dat er gehuild kan worden maar ook gelachen wordt. Niks is te gek, je kan echt jezelf zijn bij haar. Selma is een ervaringsdeskundige waar we veel steun aan hebben. We hebben al veel geleerd over onszelf en worden meer bewust van dingen waar we al jaren tegenaan lopen in onze relatie. Het gaat stapje voor stapje beter en we zijn weer gelukkig samen! Dankjewel Selma je bent een topper!

N&J

Great therapist and Great human skills

5,0 rating
05/10/2017

Selma is a Great professional and her human skills are equally Great.
Being on therapy with Selma means help, support, acceptance and so much more.
Thank you so much!

M.

Ervaring

5,0 rating
04/10/2017

Selma is een doortastende therapeut, voor mij erg goed. Ze heeft me geweldig geholpen om uit mijn burn out te komen, dit koste me bloed zweet en heel veel tranen. Dank je wel Selma .

Tjitske Du

Geweldige therapeut

5,0 rating
04/10/2017

Helder, eerlijk, weet direct tot de kern van je werkpunten te komen. De eerste therapeut die bij mij weet door te dringen!

Brigit

Mezelf leren kennen.

5,0 rating
04/10/2017

Wat zag ik er enorm tegenop.. weer therapie en weer het hele proces aangaan.. Maar wat was ik blij dat ik geweest was, dat na één keer al! Ik voel mij ontzettend begrepen, kan eindelijk mijn traumatisch ervaring echt verwerken. Ook leer ik ontzettend veel over mezelf, ik voel mij steeds gelukkiger. Selma is een lieve vrouw. Ze kijkt echt door je heen, heeft echt alle aandacht voor jou!

Veronique

Hulp

5,0 rating
04/10/2017

Heb goede ervaring met selma ze luistert goed en geeft tips en kijkt wat je anders kan in zien
Ik ben in korte tijd al stuk vooruit gegaan bedankt selma je bent en topper je help me ook met gesprekken en ze kijkt breder dat is echt fijn en ze laat me zien dat ik sterk sta en dat ik goed doen zelf vertrouwen meer heb gekregen bedankt

Anonieme

Betrokken, eerlijk en van deze tijd.

5,0 rating
04/10/2017

Ik heb in mijn jonge leven veel therapeuten en psychologen gezien die vaak alleen luisterde en mij een gevoel gaven niet van deze tijd te zijn en overal “dat begrijp ik vertel verder ” op te zeggen.
Ik stond in eerste instantie dan ook niet te springen om mijn verhaal weer aan iemand te moeten vertellen, maar ben heel blij dat toch gedaan te hebben. Selma is heel deskundig heeft humor waardoor zware onderwerpen soms wat lichter worden en weet hoe de wereld anno 2017 in elkaar zit. Laat je dingen inzien en houdt je een spiegel voor. Ze is recht door zee en zegt op een goede manier waar het op staat en dat waardeer ik aan haar. Een fijne betrokken therapeut!

Anoniem

Bedankt ...

5,0 rating
04/10/2017

Selma geeft mij meer inzicht in mijn verleden, gedrag, houding, twijfels en daden. Waar ik het bezoeken van een therapeut altijd zag als een zwaktebod, zijn de gesprekken momenteel mijn houvast. Selma is een vrouw met veel inlevingsvermogen en kennis. Een vrouw bij wie elk onderwerp besproken kan worden zonder je beoordeelt of veroordeelt te voelen. Een bijzondere eigenschap in de tijd waarin wij momenteel leven. Bedankt !

D.

Een fijne vrouw, een fijne plek!

5,0 rating
04/10/2017

Selma is een ontzettend fijne vrouw. Ze spreekt veel vanuit eigen ervaringen wat mij een goed gevoel van herkenning geeft.
Ik kwam bij Selma omdat ik worstelde met mijn eigen gevoelens maar tijdens dit proces werd mijn vader ziek en kwam te overlijden. Door de tips en adviezen welke ik van Selma kreeg tijdens de sessies heeft zij zowel mij als de rest van mijn gezin (en familie) hier ontzettend goed bij begeleid en echt doorheen getrokken. Ook is de betrokkenheid van Selma erg groot. Ontzettend fijn! Heel erg bedankt Selma!

Anouk

Systeemtherapie

5,0 rating
12/07/2017

Selma, is een zeer ervaren, betrokken, en kundige therapeut. Ik heb er veel aangehad, mede door haar humor worden zware onderwerpen makkelijker bespreekbaar.

Anoniem

Respectvol en duidelijk

5,0 rating
07/07/2017

Selma voelt goed wat er speelt en wat er nodig is. Soms kan dat confronterend zijn, een spiegel voor jezelf, maar altijd met respect en empathie. Vertrouwen en veiligheid zijn bij Selma erg belangrijk. Wat ook fijn is, is dat ze de client laat onderzoeken in plaats van alles direct op tafel te leggen.

B

Cultuurverschillen en communicatie

5,0 rating
06/07/2017

Samen met mijn buitenlandse vrouw in therapie gegaan gezien de communicatie soms ver te zoeken was. Cultuurverschillen en oud zeer, maar dankzij Selma aan de beterende hand.
Binnen enkele sessies duidelijk waar we heen willen en wat waarom gebeurt.

T

Relatietherapie en Individueel

4,0 rating
03/07/2017

Ik ben in eerste instantie met mijn vriend samen in therapie gegaan omdat we tegen wat communicatie problemen aan liepen.
Selma heeft ons daarin al een heel eind opweg geholpen. Tijdens de therapie zijn we er achter gekomen dat oud zeer uit onze jeugd voor een deel van de problemen zorgt.
Daaropvolgend heeft Selma individuele sessies gepland. Ik heb zelf gevraagd om EMDR therapie vanwegen traumatische gebeurtenissen die ik moeilijk los kan laten.
Selma heeft gelijk contact gezocht in haar netwerk voor een geschikte EMDR therapeut.
Ze handeld onmiddelijk, ze is betrouwbaar, empathisch, troostend.
Ik vind de therapie heel fijn bij Selma, omdat ik mij echt gehoord voel.

Anoniem