Over Selma

Selma van Duinen
Systeemtherapeut
Familiespecialist
Relatietherapeut
Ervaringsdeskundige
Eigenaar www.Newage4.nl
Ondernemer

Selma van Duinen is gespecialiseerd in relaties en gedrag, met name in coping-mechanismen en patronen. Zij werkt als systeemtherapeut en inspirator binnen haar eigen praktijk, maar ook voor bedrijven en opdrachtgevers waar relaties en menselijk gedrag een rol spelen.
Systeemtherapie is een gespecialiseerd en complex vakgebied, waarbij velen lagen worden onderzocht, toegevoegd en blootgelegd om bij de kern van gedragsverandering en verbinding te komen.

Selma heeft lange ervaring in het werken met mensen, waarbij zij een succesvolle behandeling en benaderwijze heeft ontwikkeld voor volwassenen, partners en gezinnen die vast zijn gelopen of zich willen ontwikkelen. In de afgelopen jaren heeft Selma honderden klanten succesvol behandeld. Steeds meer mensen en ook de media weten Selma inmiddels te vinden. De recensies spreken voor zich.

Selma is bij het collectief van transcultureel therapeuten in Amsterdam opgeleid tot transcultureel systeemtherapeut volgens de voorwaarden van de NVRG met specialisaties in de onderdelen ontwikkelingspsychologie, psychopathologie en onderzoekswetenschap.
Haar vooropleidingen zijn hbo bachelor (sociale pedagogiek) en post-hbo transcultureel systemisch werken.

Selma onderscheidt zich door haar effectieve en directe, maar warme aanpak. Als een therapeut van nu, én als ervaringsdeskundige, schudt zij het stoffige imago van haar vakgebied af.

Naast de praktijk heeft Selma in 2018 een webwinkel opgericht, gericht op New Age producten, www.Newage4.nl
Deze webwinkel is op natuurlijke wijze ontstaan vanuit de therapiepraktijk. Veel van de producten worden namelijk gebruikt tijdens sessies. Gezien de effectiviteit om stress te verlagen en zintuigen op een prettige manier te prikkelen groeide de vraag door klanten naar deze producten.

Selma is bekend van het televisieprogramma 'Home Alone, geen ouders, geen regels'.