Over Selma

Selma van Duinen
Systeemtherapeut
Ervaringsdeskundige
Eigenaar www.Newage4.nl
Ondernemer
Selma van Duinen is gespecialiseerd in relaties en gedrag, met name in coping-mechanismen en patronen. Zij werkt als systeemtherapeut en inspirator binnen haar eigen praktijk, maar ook voor bedrijven en opdrachtgevers waar relaties en menselijk gedrag een rol spelen.
Systeemtherapeut is een gespecialiseerd vakgebied, waarbij het jaren duurt eer je een registratie kunt behalen.

Selma heeft lange ervaring in het werken met mensen, waarbij zij een succesvolle behandeling en benaderwijze heeft ontwikkeld voor volwassenen, partners en gezinnen die vast zijn gelopen of zich willen ontwikkelen. In de afgelopen jaren heeft Selma honderden klanten succesvol behandeld. Steeds meer mensen en ook de media weten Selma inmiddels te vinden. De recensies spreken voor zich.

Selma onderscheidt zich door haar effectieve en directe, maar warme aanpak. Als een therapeut van nu, én als ervaringsdeskundige, schudt zij het stoffige imago van haar vakgebied af.

Naast de praktijk heeft Selma in 2018 een webwinkel opgericht, gericht op New Age producten, www.Newage4.nl
Deze webwinkel is op natuurlijke wijze ontstaan vanuit de therapiepraktijk. Veel van de producten worden namelijk gebruikt tijdens sessies. Gezien de effectiviteit om stress te verlagen en zintuigen op een prettige manier te prikkelen groeide de vraag door klanten naar deze producten.

Vanaf dinsdag 22 oktober zal Selma te zien zijn bij het nieuwe televisieprogramma 'Home Alone, geen ouders, geen regels' op SBS6.